Un bărbat și o femeie au deschis focul lângă un supermarket în Jersey: un mort și mai mulți răniți

Atac  armat în Jersey City, lângă New York. Un bărbat și o femeie au deschis focul lângă un supermarket ucigând o persoană și rănind mai multe. Printre răniți s-ar afla și doi polițiști .

Citește și Criminalul care ucis 6 pacienți într-un spital din Cehia, s-a sinucis: copilul lui ar fi murit în acel spital

Deși informațiile sunt fragmente, incidentul a avut loc lângă supermarket Kosher. Polițiștii au împânzit orașul în căutarea celor doi atacatori care ar fi un bărbat și  o femeie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.