Un bărbat și-a violat soția în somn de 300 de ori: condamnat

O poveste terifiantă. Sarah Tetley, o tânără de 26 de ani care locuiește în Leicestershire (Anglia) , timp de doi ani a suferit abuz de la soțul ei, Charlie Tetley, în timp ce ea dormea.

Violența a fost săvârșită de soțul ei care a violat-o e mai bine de 300 de ori. Potrivit site-ul news-republic.com, omul ar fi înregistrat abuzurile. Cum de fapt pe calculatorul său, poliția a găsit sute de videoclipuri. “În unele imagini mi se părea că sunt moartă”, a spus Sarah Tetley. “În unele imagini mi se părea că sunt moartă”

Anchetatorii au avut suspiciunea că soțul ei ar fi drogat-o pentru a profita de ea,  însă tânăra a declarat că rezultatele testelor efectuate au rezultat negative a substanțe halucinogene.

Citește și O fetiță de 9 ani a fost răpită de un pedofil din fața casei sale: arestat / VIDEO

Charlie Tetley a pledat vinovat pentru cele 26 de acuzații și va executa o pedeapsă de 12 ani de închisoare. Sarah, pe de altă parte, a găsit curajul să înceapă o viață nouă în altă parte, departe de aceea  casă blestemată, unde viața ei a fost distrusă. Mai mult, ea speră să-și poată spună povestea la televizor pentru a ajuta și încuraja femeile care sunt sau au fost în ceeași situație ca și ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.