Un bărbat și-a ucis unchiul și mătușa după ce i-a acuzat că a făcut vrăji pe familie

Un bărbat în vârstă de 43 de ani Shankhu Gond, este acuzat de crime groaznice din Anuppur, India. Potrivit anchetatorilor el și-a ucis unchiul și mătușa deoarece aceștia făcuseră o magie neagră pe familia lui.  Sătenii au descoperit marți trupurile fără cap ale victimelor.

Moment inedit la început de an școlar: profesorii unui liceu din Chișinău au dansat în fața elevilor și părinților

Cadavrul Beshani Gond, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit în pădure alături de soțul ei, Bhagwandin Gond, 65 de ani, relatează Times of India .El a îngropat capetele victimelor pentru a se asigura că nu se vor întoarce pentru a-l bântui.

Bărbatul a fost arestat a doua zi cu acuzația de dublă crimă.

În timpul interogatoriului, el a declarat că recent și-a găsit toate vitele moarte iar fiul său se îmbolnăvise de recent. El a crezut că pentru toate acestea singura vinovată este mătușa lui, așa că a omorât-o.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.