Un bărbat și-a ucis toți cei cinci nou născuți ai săi: arestat după aproape 30 de ani !

Un tată în vârstă de 57 de ani a fost arestat pentru uciderea a toți cei cinci  copiii săi, spune poliția.

Paul Perez a fost arestat luni de poliției pentru uciderea celor cinci copii ai săi, între 1992 și 2001, în județul Yolo, California. Cadavrul unuia dintre copiii lui Perez a fost găsit pe 29 martie 2007 de un pescar care a descoperit rămășițele băiețelului de trei luni într-un container sigilat, în care erau puși mai mulți bolovani  la est de Woodland, California. Autoritățile spun că rezultatele ADN-ului a identificat l-a identificat pe copil drept Nikko Lee Perez – apoi a aflat că Nikko mai are patru frați.

Un alt copil, Kato Allen Perez născut în 1992 a fost ucis ca și  fratele lui cel mai mare. Rămășițele celorlalți trei copii  nu au fost găsite. Se crede că, bebelușii au fost uciși când aveau mai puțin de șase luni .

Citește și Casa groazei: o fetiță de 2 ani a fost salvată în ultimul moment / FOTO

 

Arestarea lui Perez a fost anunțată luni la o conferință de presă, în care procurorul districtului Yolo, Jeff Resig, a declarat: „Suntem aici pentru că așa cum s-a văzut și în alte cazuri din întreaga națiune, știința și puterea ADN-ului au arătat că monștrii și ucigașii nu se pot ascunde pentru totdeauna . Nu este o zi care să ne aducă bucurie. În cei 40 de ani ca procuror nu am mai întâlnit un caz mai tulburător ca acesta. ”

Perez urmează să fie judecat pentru cinci acuzații de omor de gradul întâi, cu circumstanțe speciale care poartă o posibilă condamnare la moarte. Oficialii au declarat că ancheta este încă în curs și ar putea exista mai multe victime.

Sursa: Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.