Un bărbat și-a ucis soția însărcinată și fiica de 3 ani pentru a-și regăsi…fericirea

Și-a ucis cu sânge rece soția însărcinată și fiica de 3 ani pentru a regăsi libertatea și fericirea. Așa și-a justificat crima oribilă Demetrius Williams, în vârstă de 25 de ani, din Appleton, Wisconsin. Bărbatul și-a bătut soția însărcinată, și după ce i-a dat cu cu un spray de piper, a luat un cuțit și ucigând fără milă femeia și fiica lui de numai 3 ani.

Se pare că femeia intenționa să pună capăt relației făcându-l pe bărbat să-și piardă cumpătul. Chiar Demetrius le-a spus agenților că soția lui nu mai dorea să aibă relații cu el, deși era însărcinată cu cel de-al doilea copil, așa că a ucis-o.

Citește și Și-a ucis fiul în vârstă de 3 ani și i-a aruncat trupul în râu, pentru a putea pleca în vacanță

Bărbatul a mărturisit că după crime s-a simțit liber și fericit astfel încât nu a fost nevoit să facă față procesului de divorț. Ucigașul este acum în proces, în timp ce familia femeii este șocată de pierderile cumplite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.