Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția în timp ce cei trei copii se jucau afară

Hollie Kerrell era o mămică foarte iubită de cei trei copii ai săi când a fost ucisă de propriul soț  în timp cecopiii lor se  jucat afară. Dar pentru soțul ei Christopher Kerrell, Hollie nu era altceva decât cineva pe care să manipuleze, să constrângă și să bată.

Într-un ultim act de violență sălbatică, el a ucis-o pe tânăra mamă în vârstă de 28 de ani lovind-o în cap cu un ciocan și a strangulat-o până când a murit, în timp ce cei trei copii ai lor jucau afară.

Un tată și-a ucis cei doi copii după ce soția aflase că a cheltuit banii pe prostituate: câștigase la loto

Apoi, a băut ceașca de ceai pe care Hollie i-a prăgătit-o  înainte de a fi ucisă după care a înfășurat corpul în lenjeria de pe pat și i-a pus corpul în mașină.  Kerrell  apoi a pregătit masa de prânz pentru copiii săi înainte de a-i pune în mașină, împreună cu corpul mamei lor, și a îngropat-o pe un câmp din apropiere și s-a întors cu cei mici acasă.

La câteva zile după crimă, el a depus și o plângere la poliție, spunând că soția sa a dispărut, după ce s-au certat. În urma unei anchete derulate de autorități și a mărturiilor unor martori, bărbatul a fost arestat, recunoscându-și faptele și își va petrece următorii 25 de ani în închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.