Un bărbat și-a sugrumat soția și s-a sinucis: „Nu suporta prezența soacrei sale acasă”

Și-a ucis soția și apoi și-a luat viața , pentru că nu putea suporta prezența soacrei sale în casă. Kirils Nemcevs în vârstă de 31 de ani, a sugrumat-o pe soția sa, Lana Nemceva  în vârstă de 33 de ani, la casa lor din Burton, Anglia, în culmea unei discuții aprinse, în timp ce fiul lor  de 2 ani dormea ​​în dormitorul său.

Cuplul se mutase de recent în Marea Britanie din Letonia, iar soacra lor a rămas cu ei de ceva timp. Totuși se pare că acestă decizie a fost nedorită de către soț, iar certurile între cei doi erau din ce în ce mai dese și mai aprinse.  Mama Lanei, Liubov Zatsepina, se dusese în Marea Britanie să locuiască cu ei la cererea fiicei sale de ajutor cu copilul, deoarece era încă foarte mic.

Tragedie cumplită în familie! Un câine a sfâșiat două fetițe gemene de numai 26 de zile în pătuț: ”Era gelos”

Cuplul ajunseseră să vorbească și despre divorț și din cauza tensiunilor, se pare că bărbatul intrase în depresie,  după cum relatează presa locală. În seara tragediei, cei doi au avut o discuție aprinsă în timpul căreia femeia l-a lovit pe soțul ei cu un cuțit rănindu-l, moment în care el a pus mâna pe o frânghie și a strangulat-o după care s-a spânzurat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.