Un bărbat și-a luat băieții de școală și a dispărut, alarma: ”Este un molestator”

Un bărbat și-a luat băieții de școală și a dispărut, alarme: ”Este un molestator”

Momente de anxietate și teroare pentru doi frați de 3 și 4 ani, care au dispărut din Las Cruces, New Mexico. Poliția locală a decis să facă  un apel public pe Facebook, distribuind și fotografiile    copiilor, în speranța că cineva le poate îi va recunoaște și va oferi  elemente utile cercetării. Potrivit anchetatorilor, tatăl era responsabil pentru dispariția celor doi frați. Clarence Michael Ransom, în vârstă de 53 de ani, este deja cunoscut de poliție drept infractor sexual dar neînregistrat în registrul corespunzător.

Studiul care permitea continuarea sarcinii peste 40 de săptămâni a fost întrerupt: 6 nou-născuți au murit

Bărbatul chiar dacă nu a fost scris în registrul molestatorilor sexauli ea a încălcat  acordul de custodie, scăpând cu cei doi copii. Bărbatul împarte custodia copiilor săi cu fosta soție și tocmai acesta este motivul pentru care profesorii  nu au bănuit nimic când l-au văzut pe bărabt la ieșire. Din acel moment, însă, nu se mai știe nimic de cei doi copii

Alarma a fost declanșată de mama minorilor, care, potrivit acordului,  a mers la școală să ia copiii, dar personalul de la azil a spus că copiii ei au fost deja luați de tatăl lor cu câteva ore înainte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.