Un bărbat și-a decapitat fiul de 2 ani și l-a aruncat la gunoi. Este strigător de ce a decurs la un asemena gest!

Un bărbat și-a decapitat fiul de 2 ani și l-a aruncat la gunoi. Este strigător de ce a decurs la un asemena gest!

Copilul de numai doi ani a fost găsit de către ofițerii ajunși la fața locului într-un sac de gunoi, în bucătăria în care familia locuia. Șeful poliției a precizat că tatăl și-a tăiat fiul în zona gâtului, iar rana a fost atât de adâncă încât copilul era aproape decapitat.

Tatăl băiatului, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat pentru moartea copilului. Polițiștii din Chicago au descris scena ca fiind una ”brutală și oribilă”, scrie Daily Mail.

VIDEO/ Și-a abandonat copilul de 3 ani într-o geantă: ”Nu-mi permit să-l cresc”

Anchetatorii au dezvăluit că tatăl era singur acasă cu fiul său și a devenit extrem de nervos pentru că micuțul nu îl lăsa să doarmă și se tot plimba prin casă. El și-a apucat în cele din urmă fiul, iar cu un cuțit de bucătărie l-a tăiat în jurul gâtului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.