Un barbat si-a dat foc in fata ambasadei japoneze din Seul

Un barbat si-a dat foc in fata ambasadei japoneze din Seul 

Un bărbat și-a dat foc în fața ambasadei japoneze din Seul, într-un climat social exacerbat de conflictele comerciale din ce în ce mai mari dintre Coreea de Sud și Japonia. Poliția a spus că bărbatul  în vârstă de aproape 70 de ani, s-a incendiat în interiorul mașinii sale parcate în fața unei clădiri unde se află ambasada japoneză.

 

Chiar dacă a fost imediat salvat și dus într-un spital, bărbatul se află în stare gravă.

Te-ar putea interesa și Israel: „Dacă Libanul ne va ataca, vom lovi si zonele locuite”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.