Un barbat s-a urcat pe aripa unui avion: panica printre calatori VIDEO

Un barbat s-a urcat pe aripa unui avion: panica printre calatori

Un om a declanșat panică printre pasagerii unui avion, când înainte de decolare s-a urcat pe aripa aeronavei. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare publicat ede unul dintre pasagerii aflat în interiorul avionului.

 

Incidentul ciudat a avut loc în Nigeria, într-un zbor Azman Air spre Lagos: avionul aștepta permisiunea de a decola când omul a efectuat manevra periculoasă. Potrivit agenției de știri NAN NAN, nu se știe cum a reușit omul să depășească controlul, chiar dacă aeroportul din Lagos avea deja în trecut “scăpări de securitate”.

 

Bărbatul, care a fost mai târziu arestat, a declarat că dorește să meargă în Ghana, dar a  a refuzat să dezvăluie cum a reușit să treacă de controale și să intre în acel sector al aeroportului.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și India, 23 de studenti sau sinucis dupa ce au cazut la examen: rezultate gresite ale comisiei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.