Un barbat s-a stins din viata de durere dupa ce sotia si fiul lui au murit in atentatul de la Nisa

Un barbat s-a stins din viata de durere dupa ce sotia si fiul lui au murit in atentatul de la Nisa

 

După trei ani de la atentatul din Nisa, Franța un bărbat a murit de durere după ce și-a pierdut soția și fiul în vârstă de 4 an.  Tahar Mejri a vrut să urmeze aceeași soartă. Potrivit unei asociații ale victimelor atentatului, el nu avea avea de gând să se sinucidă. Din cauza tristeții el s-a lăsat să moară.

 

Tahar Mejri, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut fiul în vârstă de 4 ani și  soția în 14 iulie 2016, în urma unui atac care a ucis 86 de oameni care priveau focurile de artificii. “A fost deschisă o investigație pentru a verifica cauzele morții sale”, a declarat Seloua Mensi, președinta Asociației Promenade des Anges, care include familiile victimelor. Dar pentru familie, el a murit de durere. Dacă nu ar fi fost musulman, s-ar fi sinucis.

 

După ce și-a văzut soția Olfa, ucisă de camionul care a intrat în mulțime condus  de jihadistul Mohamed Lahoueij-Bouhlel, Taher Mejir a rătăcit două zile pe străzile orașului Nisa, căutându-și disperat copilul de 4 an Kylan. La doar două zile mai târziu, în fața unui spital din oraș, bărbatul a fost informat despre moartea copilului.

 

Disperarea bărbatului îndurerat a emoționat tot francezii și media franceză.  Taher s-a plimbat pe străzile orașului  îmbrăcat cu un tricou pe care era fotografia fiului dispărut…până la trista veste că băiețelul este mort.

 

Te-ar putea interesa și Gestul nebun al unui barbat: dupa ce si-a ucis amanta a taiat-o in bucati si a ingropat-o in beton

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.