Un bărbat pierde un pariu și-și obligă soția să se lase violată de prieteni: refuză și este stropită cu acid

Oroare în India. Un jucător , dependent de droguri, și-a pariat soția și a pierdut. Drept pedeapsă a încercat să o forțeze să se lase violată în grup de prieteni. Femeia a refuzat și el a atacat-o aruncându-i cu acid pe față.   Incidentul a avut loc în Bihar din nord-est Indiei unde se adaugă la numărul tot mai mare de cazuri de violență domestică în timpul restricțiilor Covid-19.

Cuplul este căsătorit de zece ani . Soțului ei i-au plăcut jocurile de noroc și a pierdut unul la sfârșitul lunii octombrie ”, a declarat pentru The Independent Rajesh Kumar Jha, un ofițer superior de poliție la stația de poliție Muzahidpur. „Drept pedeapsă, bărbatul și-a trimis prietenii să-i violeze soția. Dacă ar fi refuzat vreodată exploatării sexuale, soțul ei  o bătea și o ținea ostatică ”, a adăugat el.

Citește și O dădacă a ucis în bătaie o fetiță de 2 ani: prinsă cu ajutorul lui Google

„ Pe 2 noiembrie, când femeia de 30 de ani s-a opus dorinței soțului ei, el a aruncat o sticlă de acid asupra ei ” , a spus polițistul. Soțul ei a fost arestat de poliția de stat în temeiul diferitelor secțiuni ale legislației indiene, inclusiv vătămări corporale grave, viol în grup, violență domestică și sechestru , iar în prezent se află în custodia judiciară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.