Un bărbat nu și-a tăiat părul de 55 de ani ! Vezi ce lungime impresionantă are / VIDEO

Rapunzel există cu adevărat, dar nu este o fată frumoasă blondă, ci un bărbat de 77 de ani care nu și-a tăiat părul de când împlinise vârsta de 23 de ani. Acum se poate lăuda cu un păr  de peste cinci metri și jumătate. Numele lui este Ake Yizheng și locuiește în China, în orașul Leshan: stilul său, foarte neobișnuit pentru un bărbat și mai ales de vârsta sa, îl face să devină o adevărată stea a web-ului.

Multe persoane i-au cerut lui Ake Yizheng să contacteze managerii Guinness World Records pentru a pretinde recunoașterea oficială a celui mai lung păr din lume. Povestea lui a făcut înconjurul lumii, potrivit 20minutos.es.

Poștaș concediat după 28 de ani de serviciu: „A livrat un pachet cu un minut întârziere”

Parul lung al lui Ake Yizheng este atât de încâlcit încât pentru a fi spălat și uscat are nevoie de trei ore și de cel puțin două persoane, fiecare înarmat cu un uscător de păr. Persoana în cauză însă susține că nu a făcut acest lucru pentru un obicei estetic, ci pentru o credință: “Mi-am lăsat părul să crească, fără să-l taie vreodată, pentru ca familia mea să se bucure de sănătate bună”.

Nora omului a explicat: “Pentru el este normal, este obișnuit să aibă părul atât de lung și nu simte nici un disconfort”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.