Un bărbat însurat își ucide amanta și apoi se preface că este ea pe rețelele de socializare

John Matthew Chapman , din Pennsylvania, ar fi mărturisit că a răpit-o pe amanta sa Jaime Feden și a lăsat-o să moară în deșertul Nevada. În baza primelor reconstrucții  bărbatul a raportat că a trăit o viață dublă în secret  fără ca soția sa să știe nimic.

Jaime Feden, 33 de ani, a fost văzut ultima dată pe 15 septembrie. Două luni mai târziu, rămășițele unei femei  au fost găsite în deșert. După descoperirea rămășițelor , John Chapman a fost arestat sub acuzația de răpirea femeii apoi a sufocat-o și a lăsat cadavrul în deșertul Nevada .

Incest: Tatăl și fiica ucid iubitul ei, se căsătoresc și întrețin raporturi la locul crimei

Maureen soția lui de mai puțin de un an nu avea habar că soțul ei are o amantă sau că a omorât-o, până când Chapman a telefonat departamentului de poliție spunând că a omorât o femeie. O presupusă mărturisire care a șocat-o pe Maureen  când soțul ei care a adăugat că a omorât-o pe Feden „pentru că trebuia să o fac”.

În ziua crimei Chapman  a convin-o pe Feden să meargă cu el în deșert pentru o ședință foto. Acolo a legat-o de mâni și de picioare cu bretele după cae a legat-o de un stâlp . Apoi Chapman  i-a legat gura și nasul cu o bandă izolandă până s-a sufocat.   După moarte, ar folosi telefonul lui Feden pentru a trimite mesaje familiei sale, pretinzând că este ea .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.