Un barbat inarmat a incercat sa intre in palatul prezidential din Buenos Aries

Un barbat inarmat a incercat  sa intre in palatul prezidential din Buenos Aries

Un argentinian  a încercat ieri să intre în palatul prezidențial (Casa Rosada) din Buenos Aires, pretinzând că are o întâlnire cu președintele Republicii, Mauricio Macri. Refuzat, bărbatul și-a aruncat servieta în care avea o armă peste gardul exterior și a luat-o la figă. Suspectați de comportamentul bărbatului agenții l-au urmărit și l-au arestat.

 

Omul este Francisco Ariel Muniz, în vârstă de 35 de ani care în trecut era membru militant al coaliției guvernamentale Cambiemos, fost candidat pentru o funcție locală în municipalitatea General Pinto din provincia Buenos Aires.

 

Poliția au inspectat servieta și au descoperit un revolver Magnum Taurus 44 cu un tambur.  încărcat cu gloanțe. Muniz a fost raportat pentru intimidare publică și pus la dispoziția autorităților judiciare.

Te-ar putea interesa și Pe frontul razboiului uitat din Yemen, unde un copil moare la fiecare 12 minute

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.