Un bărbat în vârstă de cel puțin 100 de ani s-a căsătorit cu o tânără de 20 de ani

Diferența de vârstă a cuplului este de cel puțin opt decenii

Un bărbat, despre care se crede că are cel puțin 100 de ani, s-a căsătorit cu o tânără mireasă în vârstă 20 de ani. Cuplul fericit și-au spus jurămintele în Indonezia, și deși nu se cunoaște vârsta exactă a mirelui , el fost un luptător în perioada colonială olandeză la începutul secolului trecut.

Nunta a avut loc la casa miresei Indo Alang din Wajo, în provincia centrală a Indoneziei, Sulawesi de Sud, unde vârsta minimă legală pentru căsătorie este de 16 ani

Citește și O fetiță de 3 ani a fost violată într-o baie într-un McDonald’s: reușește să ceară ajutor tatălui ei

Vorbind cu mass-media locală, Ayu Anggreni Muchtar, o rudă a mirelui în vârstă, a spus că, deși nu se cunoaște vârsta exactă a acestuia, este cu siguranță un centenar, relatează Mirror.

Se spune că mirele Katte a cheltuit 279 de lire sterline (5 milioane IDR) pentru „mahr” -ul soției sale, reprezentând bani sau bunuri plătite către mireasă și familia ei în timpul nunților islamice.

Căsătoriile cu acest decalaj mare de vârstă sunt mai puțin frecvente în Indonezia, dar atunci când apar, acestea implică, de obicei, un bărbat mai în vârstă și o femeie mult mai tânără. Presa locală a raportat că de recent că a avut loc o nuntă între o femeie de 71 de ani și un băiat de 16 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.