Un bărbat era să moară după ce a fost lins de câinele său: și totuși nu va renuța la el

Un bărbat era să moară după ce a fost lins de câinele său: și totuși nu va renuța la el

Greg Manteufel în vârstă de 49 de ani, din Wisconsin, Statele Unite, era să moară după ce a contractat un virul mortal, capnocitofagul, care de obicei este întâlnit frecvent în saliva pisicilor și acâinilor . De cele mai multe ori este inofensiv pentru oameni, dacă nu au un sistem imunitar slăbit. Deci, a fost ciudat domnul Manteufel, care era perfect sănătos s-a îmbolnăvit în iunie 2018. Familia  l-a dus inițial la spital când a început să facă febră, să vomite și diaree.

Oroare într-un spital din Africa de Sud: un pacient avea viermi în gură

Inițial s-a crezut că are gripă, dar cu timpul s-a dovedit a fi ceva mult mai periculos.  În urma analizelor, medicii  au găsit virusul capnocitofagă, care i-a provocat sepsis, o infecție severă a sângelui și a dus la scăderea tensiunii arteriale. După câteva zile bărbatului au inițiat să putrezească picioarele, mâinile și nasul. Se crede că a contractat virusul de la câinele său, Ellie

Ca să-l salveze medicii au decis să-i amputeze părți ale brațelor și picioarelor, precum și pielea nasului și o parte din buza superioară,  după ce bărbatul le-a spus să „faceți ceea tot ce trebuie să  rămân  în viață”.

După ce a fost externat din spital, bărbatul a decis să nu renunțe la câinele lui, spunând că face parte din familia lui.

Sursa: Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.