Un bărbat disperat și-a aruncat grădina în aer pentru a scăpa de gândaci / VIDEO

Un bărbat disperat și-a aruncat grădina în aer pentru a scăpa de gândaci

Există multe fobii în lume, unele foarte rare (cum ar fi chrometofobia, frica de bani sau catisofobia: oameni care se tem să se așeze!), în timp ce altele sunt destul de frecvente. Printre acestea, poate cele mai frecvente sunt arahnofobia (sau frica de păianjeni) și entomofobia mai generală sau frica de insecte…de toate insectele.

Cesar Schmitz , un locuitor al lui Enéas Marques, în Brazilia, a descoperit că are o problemă în grădina de acasă. Era plin de gandaci. Suntem siguri că mulți ar fi de acord cu el: nimeni (sau aproape) nu ar dori să vadă gândaci alergând în jurul casei. Dar, în schimb, ar fi de discutat metoda lui prin care a încercat să scape de aceste insecte: Cesar s-a gândit să-și arunce în aer grădina…da, să o  arunce în aer cu exploziv!

O femeie a trăit în casă cu cadavrul în descompunere a iubitului ei: ascundea mirosul cu lumânări parfumate

Bărbatul era atât de exasperat de prezența gandacilor invadatori încât a decis să nu apeleze la metode tradiționale pentru a le elimina, ci mai degrabă la o metodă proprie: a aruncat gazonul în aer. Cesar a săpat o gaură în grădina din interiorul căreia a introdus o petardă. A dat foc unui chibrit și l-a aruncat în gropă, apoi a aprins un alt chibrit …și un altul, până când petarda a explodat. Sperând că astfel gândacii se vor pune pe fugă, nu s-a gândit că odată cu el vor fugi și câinii săi 😆

Rezultatul a fost devastator. Explozivul a creat o groapă adâncă, deoarece întreaga bucată de gazon a explodat. Stați liniștiți, nici Cesar, nici cei doi câini ai săi nu au fost răniți, dar  suntem siguri că gandacii au auzit lovitura. Dar oare gândacii au plecat? 😆

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.