Un barbat din Zurich a fost arestat pentru pedofilie: printre victime si fetita lui de trei ani

Un barbat din Zurich a fost arestat pentru pedofilie: printre victime se afla si fetita lui de trei ani

Bărbatul în vârstă de 44 de ani ar fi distribuit imagini pedopornografice pe darknet unde căuta și întâlniri sexuale cu alte mame. Potrivit presei Ticinonews.ch, el ar fi implicat-o și pe fiica lui de numai trei ani să participe la aceste întâlniri.

 

Cu doar câteva zile în urmă, el  organizase ultima sa întâlnire sexuală. După ce  au discutat toate detaliile privind întâlnirea cu acea femeie el și-a luat fiica și s-a prezentat la ușa ei, dar nu știa că era o capcană a poliției.  Potrivit anchetatorilor, fiica ei ar fi trebuit să asiste la relațiile sexuale între tatăl ei și acea femeie.

 

Bărbatul obișnuia în mod regulat să organizeze întâlniri cu femei, care și ele la rândul lor își implicau copiii

Bărbatul pedofil din cantonul Aargau din Elveția a fost arestat pe 8 mai, iar anchetele sunt în curs de desfășurare. Investigațiile sunt conduse de poliția cantonală în colaborare cu Centrul de competență pentru criminalitatea cibernetică a ministerului public din Zurich. Mama copilului, care este separată de presupusul pedofil, a primit custodia micuței victime.

De Ana Moldovan 

Te-ar putea interesa și Eveniment extrem de rar: o femeie din Polonia a nascut 6 gemeni

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.