Un bărbat din Nigeria a fost condamnat la moarte prin aplicația Zoom

Un bărbat din Nigeria a fost condamnat la moarte, prin Zoom, aplicația de videochat care a cunoscut o popularitate enormă în timpul carantinei și care este adesea folosit și de profesioniști. Dar această utilizare pare grotească, atât de mult încât a împins pe Human Right Watch să definească modalitățile „ crude și inumane”.

Condamnatul, Olalekan Hameed, fusese arestat în 2016 pentru omor. El a fost condamnat „practic” de judecătorul Mojisola Dada la moarte prin spânzurare, dar organizațiile umanitare se deplasează deja pentru a anula o sentință emisă în acest fel.

„Soțul meu m-a violat la câteva ore după nașterea fiului nostru”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.