Un bărbat din Georgia a fost condamnat la moarte pentru uciderea a 2 persoane în 1997

Un bărbat din Georgia a fost condamnat la moarte miercuri seară  pentru uciderea fostei soții și a iubitului ei,  în urmă cu mai bine de două decenii  devenind astfel primul deținut al statului care a fost executat în acest an.

Deși el s-a declarat tot timpul nevinovat, Donnie Cleveland Lance în vârstă de 66 de ani, a fost executat printr-o injecție letală la închisoarea de stat din Jackson.   Lance nu a spus nimic când i s-a oferit o șansă de a face  o ultimă  declarație și a refuzat să-i fie trimis un preot pentru ultima  rugăciune.   Lance a fost condamnat la moarte pentru uciderea lui Sabrina „Joy” Lance și a lui Dwight „Butch” Wood Jr. Cei doi au fost uciși pe 8 noiembrie 1997, la casa lui Wood din județul Jackson, la aproximativ 95 de kilometri  nord-est de Atlanta.

Citește și El cere divorțul, ea îi face un ritual voodoo: o păpușă înțepată cu ace pe corp. Omul se simte rău

Potrivit unui rezumat al Curții Supreme a Georgiei, Lance s-a dus la domiciliu, a lovit cu piciorul în ușa din față și l-a împușcat pe Wood direct în față și apoi a bătut-o până la moarte pe Joy Lance cu patul armei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.