Un bărbat din Florida și-a salvat câinele din fălcile unui crocodil / video

Eforturile eroice ale unui bărbat din Florida de a-și salva cățelușul de fălcile unui crocodil au fost înregistrate.

Totul s-a întâmplat în timpul unui proiect între Florida Wildlife Federation și fStop Foundation , numit Sharing the Landscape. Proiectul implică rezidenții care locuiesc în zone care se învecinează cu  habitatul sălbatic , oferindu-se voluntari pentru a amplasa telecamere în curțile lor folositoare în a documenta viața sălbatică , potrivit Meredith Budd, directorul politicii regionale pentru federația faunei sălbatice.

Citește și Un elefant singuratic și deprimat se vindecă cu muzicoterapia: totul datorită lui Frank Sinatra

Richard Wilbanks din Estero a fost unul dintre rezidenții selectați pentru a avea o cameră în curtea sa. Potrivit lui Budd, Wilbanks a fost înregistrat salvându-și câinele din fălcile unui crocodil la sfârșitul lunii octombrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.