Un bărbat din China care a evadat din închisoare, a fost prins după 17 ani

Fusese închis într-o închisoare din China pentru trafic de femei și copii, dar în 2002 evadase din închisoare. Song Jiang a fost găsit și s-a întors în celula sa pe 19 septembrie, după șaptesprezece ani de fugă. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, în toți acești ani a trăit izolat de restul lumii într-o peșteră, folosind apă dintr-un râu și ramuri de copaci uscați pentru a aprinde focul.

Filme porno pe ecranele magazinului Asics: ”Vina hackerilor”

Poliția din Yongshan a declarat că a primit un ”pont” la începutul lunii septembrie. Indiciile au determinat agenții să-l caute pe Jiang în munții Yunnan din sud-vestul Chinei, în special în districtul Daxing, unde locuia fugitivul. După primele cercetări fără rezultate, autoritățile au decis să folosească drone . Aeronavele pilotate de la distanță au detectat o țiglă de oțel albastru pe o stâncă și urme de deșeuri menajere în apropiere. Poliția a mers apoi la locul unde l-a găsit pe bărbat ascuns într-o peșteră.

Trei contrabandiști au căzut în mare și s-au salvat ținându-se de pachetele de cocaină pe care le transportau

Jiang, după ce a mărturisit evadarea, a fost închis din nou la închisoare. Fugarul a trăit șaptesprezece ani izolat de restul lumii, fără să întâlnească și să vorbească cu nimeni astfel încât a avut dificultăți în a comunica  cu agenții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.