Un bărbat de 27 de ani a fost condamnat la 22 de ani de închisoare după ce a violat un băiețel de 18 luni

Un pedofil de 27 de ani, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare după ce a torturat și a agresat sexual un copil de 18 luni

Copilul, care acum se află în siguranță, a suferit leziuni traumatice, inclusiv vânătăi, arsuri și tăieturi, scrie Mirror .Când copilul a fost dus la spital, medicii au descoperit mai multe răni pe corpul lui și au alertat imediat autoritățile.

Potrivit medicilor, în 25 de ani de carieră, ei nu au mai văzut astfel de răni, iar băiețelul este norocos că se află încă în viață.

Descoperă că iubita lui este însărcinată: un tânăr de 16 ani o ucide cu un cuțit în inimă

„Acum este în sfârșit în siguranță și pot doar să sper că după cruzimea inexplicabilă la care a fost supus nu va avea un impact prea mare asupra vieții sale. Sunt mulțumit de sentință și mă bucur că nu va mai prezenta pericol pentru copii, acum este în spatele gratiilor.” ”, a declarat un oficial.

Numele lui va apărea în Registrul delincvenților sexuali pe tot restul vieții și nu va putea avea niciun contact cu copii cu vârsta sub 16 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.