Un bărbat de 27 de ani a abuzat live pe Facebook de un copil de numai 8 ani: nu este un străin, ci o rudă

Un bărbat de 27 de ani a abuzat live pe Facebook de un copil de numai 8 ani: nu este un străin, ci o rudă

Bărbatul de 27 de ani din Leiden (Olanda) a fost arestat sub acuzația de abuz sexual împotriva minorilor după ce a fost raportat zeci de utilizatori pe rețelele de socializare. Potrivit rapoartelor din principalele ziare locale, inclusiv De Telegraaf, violența a fost transmisă pe Facebook. Unele detalii din imagini au permis poliției să identifice casa în care erau comise ororile semnalate de cei care au văzut videoclipul live, și distribuit  pe grupuri împărțite datorită căruia au fost făcute primele investigații.

Fetita de 4 ani violata ai batuta de ani de zile de membrii familiei: “M-au inchis intr-o cusca”

Apelurile telefonice către poliție s-au înmulțit în câteva minute, ceea ce a determinat anchetatorii să investigheze cazul până la arestarea presupusului autor ale abuzurilor.

Conform constatărilor, tânărul de 27 de ani nu avea domiciliu în apartamentul respectiv, ci ar fi o rudă a copilului. Copilul a fost găsit de agenții în  interiorul aceuiași apartament și a fost încredințat unei echipe de psihologiiei. Din fericire minorul nu a fost atins fizic dar activitățile de investigare ar putea scoate la lumină alte nuanțe dramatice ale poveștii.

Încă nu este clar dacă acesta este singurul episod atribuit tânărului de 27 de ani arestat.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.