Un bărbat cu rucsac-jet a trecut pe lângă două avioane la 1.000 de metri deasupra nivelului mării: FBI deschide o anchetă

Duminica trecută, un bărbat cu rucsac-jet a „atins” cu mare viteză cel puțin două avioane deasupra cerului din Los Angeles , la aproximativ 915 metri deasupra nivelului mării. „Supermanul”, care nu a fost încă identificat, a trecut la 300 de metri de avioane. FBI-ul a deschis o anchetă. Incidentele au fost raportate la turnul de control al aeroportului de către piloții companiilor aeriene JetBlue și American Airlines.

Numeroase mass-media americane au publicat înregistrări ale conversațiilor. „Turnul – spune pilotul zborului american – tocmai am trecut pe lângă un tip cu  rucsac-jet”. Controlorul de zbor întreabă pe ce parte a avionului a trecut omul zburător și pilotul specifică: „Pe partea stângă, poate la 275 metri, despre altitudinea noastră”.

Elon Musk experimentează un cip care introdus în creier va vindeca boli: experimentul șoc pe porci

Câteva secunde mai târziu, pilotul zborului JetBlue preia și el microfonul și comunică turnului de control: „Tocmai l-am văzut pe tipul cu un rucsac-jet”. În acest moment, controlorul de zbor îl îndeamnă pe pilotul avionului JetBlue să “fie atent.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.