Un bărbat care a încercat să violeze o fetița de 4 ani, a fost bătut și obligat să meargă gol pe străzi până la secția de poliție

Un bărbat care a încercat să violeze o fetița de 4 ani, a fost bătut și obligat să meargă gol pe străzi până la secția de poliție.   Jawahar Vaidya, în vârstă de 35 de ani, este colector de datorii pentru o bancă din orașul Nagpur, India.

Potrivit poliției, el a fost în vizită la domiciliul fetei duminică seara, pentru a strânge bani. Când a găsit-o singură în casă,  a „încercat să o abuzeze”, au spus un oficial al poliției. Mama fetei s-a întors la timp acasă și l-a văzut pe monstru în timp ce încerca să abuzeze de micuță. Femeia și-a chemat vecinii când și-a dat seama ce intenții avea bărbatul.

Citește și O fată de 13 ani ajunge la spital crezând că este constipată: este însarcinată cu un bărbat de 70 de ani

O mulțime de localnici indignați l-au prins pe Vaidya și l-au bătut, l-au  dezbrăcat de haine,  i-au legat mâinile și l-au obligat să meargă gol pe străzi până la o secție de poliție locală.

Împotriva pedofilului s-a întocmit un dosar penal și a fost înregistrat în mai multe secțiuni din Codul Penal indian privind protecția copiilor împotriva infracțiunilor sexuale la secția de poliție din Pardi, relatează India Today.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.