Un barbat a vrut sa-l ucida pe nepotul de 12 ani al imparatului Japoniei

Un barbat a vrut sa-l ucida pe nepotul de 12 ani al imparatului Japoniei

Un bărbat a fost arestat în Japonia după ce au fost găsite cuțitele cu care ar fi vrut să-l ucidă pe nepotul de 12 ani al familiei imperiale japoneze. Cuțitele au fost găsite în interiorul școlii unde învață Hisahito

 

Ar vrut să-l ucidă pe micuțul Hisahito, singurul membru de sex masculin al ramurii principale familiei imperiale japoneze din generația sa. Un bărbat 56 de ani  a fost arestat pe 26 aprilie după ce și-a lăsat cuțitele în școala unde studiază tânărul prinț.

 

Potrivit agenției de știri Kyodo, Kaoru Hasegawa a recunoscut că a lăsat cuțitele în școala nepotului împăratului, care este probabil viitorul succesor al acestuia. În acel moment în școală nu erau copii.

După arestarea sa, Hasegawa  a criticat sistemul imperial.

Hisahito are 12 ani și este al doilea în linia succesiunii împăratului Naruhito, după tatăl său și fratele mai mic al împăratului Akishino.

Te-ar putea interesa și O femeie de 44 de ani a fost arestata dupa ce a violat un baiat de 10 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.