Un bărbat a violat prietena surorii sale de 16 ani: lângă el se afla fiul lui de trei ani

Phillip John Crosland de 28 de ani, tatăl a doi copii, a violat-o pe prietena de 16 ani a surorii sale mai mici, după ce s-a întors beat de la o petrecere. Alături de ei  în pat, se afla fiul lui de trei ani.
Evenimentele au avut loc la casa sa din Tamworth, în nord-estul New South Wales. În aceeași cameră se afla sora lui cea mică, care se hotărâse să facă o petrecere în pijama invitând câteva prietene.  După ce petrecerea s-a încheia și s-au dus în camere să doarmă, Phillip s-a năpustit asupra unei tinere și sub amenințare a abuzat de ea.  Paralizată și îngrozită, victima nu a țipat. Pentru a face scena și mai oribilă, bărbatul nu s-a ferit de fiul lui de trei ani care dormea în pat lângă ei.

Se întâlnește cu un bărbat cunoscut pe Tinder, tânară dezmembrată în 14 părți

A doua zi, fata a povestit ce s-a întâmplat părinților ei care au raportat bărbatul autorităților. Susținut de soția sa, Philip a declarat raportul a fost consensual. Potrivit Daily Mail, bărbatul a fost găsit vinovat de viol și acum își așteaptă sentința finală.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.