Un bărbat a ținut ostatici 23 de copii la o petrecere de ziua de naștere a fiicei lui

Bărbatul care a luat ostatici 23 de copii în timpul unei așa zise petreceri de ziua de naștere a fiicei sale a fost ucis de poliția indiană. Agenții care au intervenit în casa bărbatului, într-un sat din nordul statului Uttar Pradesh,  au reușit să elibereze copiii după mai bine de 10 ore.

Răpitorul a fost identificat ca Subhash Batham, care a fost eliberat pe cauțiune în urmă cu câteva zile după ce a fost acuzat de crimă. În timpul negocierilor cu poliția, bărbatul a cerut să se renunțe la acuzațiile sale, proclamându-se nevinovat și responsabilizând sătenii pentru acuzațiile aduse împotriva sa. Conform reconstrucției, bărbatul a invitat toți copiii din cartier să sărbătorească ziua  de naștere a fiicei sale, dar odată ce toți invitații au intrat în casă i-a luat ostatici  amenințându-i cu o armă, inclusiv pe soția și pe fiica lui.

Citește și ”Mori, mori !” Un băiat de numai 9 ani și-a înjunghiat sora de 5 ani pentru că nu putea să iasă la joacă

Porivit presei locale imediat ce bărbatul a fost ucis de către poliție, sătenii s-au aruncat împotriva soției lui Batham, aruncând pietre și cărămizi. Potrivit NDTV, femeia a fost ucisă. “A fost o noapte de panică și teroare pentru sătenii care se temeau de copiii lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției locale, Anand Sharma.

“Am încercat să negociem cu el, dar a fost agresiv, a tras mai multe focuri din interiorul casei, a aruncat și bombe rudimentare”, a adăugat el precizând că doi ofițeri au fost răniți. “Asediul a durat  toată noaptea s-a încheiat doar când bărbatul a fost ucis într-un schimb de focuri”, a concluzionat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.