Un bărbat a supraviețuit ca prin minune după ce medicii i-au scos 100 de cuie din stomac

Bhola Shankar un bărbat de 43 de ani, din Bundi, regiunea Rajasthan din nord-vestul Indiei, s-a arătat  nemulțumit  atunci când medicii au descoperit obiceiul său ciudat de a înghiți cuie de fier.  Medicii au descoperit conținutul pe care îl avea bărbatul în stomac după ce au efectuat o radiografie.

Doctorii spitalului  guvernamental Bundi au declarat că au recuperat din stomacul unui bărbat cel puțin 116 cuie, măsurând câte șase și jumătate centimetri  fiecare. Nu este sigur de când a început bărbatul să înghită cuiele și de cât timp erau acestea în stomac.

Citește și O mamă era să-și ucidă fiul: nu și-a dat seama că intrase în cuva mașinii de spălat

Dr. Anil Saini, care a condus operația, a declarat că aceasta este primul caz de acest gen din India.  Medicul, potrivit Mirror,  a declarat că pacientul are obiceiul de a înghiți obiecte metalice ascuțite, cum ar fi cuie și fire metalice și a fost norocos că a supraviețuit din moment ce cuiele puteau să-i perforeze stomacul în orice moment.

Se pare că nimeni din familia pacientului nu știa despre obiceiurile lui și despre poftele lui de a mânca obiecte metalice. Bărbatul se află internat la spital.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.