Un bărbat a scăpat ca prin urechile acului după ce a fost lovit în plin de un fulger

Un bărbat a scăpat ca prin urechile acului după ce a fost lovit în plin de un fulger

Atacatorul din Rio de Janeiro a fost ucis VIDEO

Un bărbat a fost lovit de un fulger chiar în mijlocul furtuni și din fericire a scăpat cu viață!  S-a întâmplat pe 16 august  în Statele Unite, și mai exact în Carolina de Nord. Videoclipul a fost postat ulterior pe Facebook de același protagonist, Romulus McNeill, „norocos” pentru că-și poate povesti experiența senzațională și particulară.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.