Un bărbat a riscat să moară după ce a căzut într-un cazan cu smoală: medicii au facut un adevărat miracol pentru a-i salva viața

Un bărbat a riscat să moară după ce a căzut într-un cazan cu smoală  

Un bărbat a fost spitalizat după ce a căzut într-un container cu smoală.  Tânărul de 33 de ani a fost salvat de câțiva trecători. Cazanul cu smoală era ascuns în pământ într-o fabrică abandonată din vestul orașului Pavlovsk, Rusia.

Asistenții medicali au reușit să elimine smoala groasă folosind lame de ras. O operație foarte dificilă, dar esențială pentru a salva viața pacientului, scrie Daily Star Online. Pe web, au fost publicate imaginile cu adevărat șocante  care arată corpul omului complet acoperit cu smoală.

Din fericire acum bărbatul este în afara oricărui pericol.

 Oroare intr-un spital din Africa de Sud: un pacient avea viermi in gura

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.