Un bărbat a recunoscut că a ucis o întreagă familie și a întreținut raporturi cu cadavrul femeii

Un monstru bolnav a recunoscut că a ucis o familie cu un copil mic și a întreținut raporturi cu cadavrul femeii.   Ucigașul pervertit, numit Nasiruddin, a violat-o și pe fiica cuplului în vârstă  de  10 ani  și l-a atacat și pe fratele mai mic.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, care a fost descris drept „maniac sexual” și „necrofil”, a intrat în casa familiei din Azamgarh, India, pe 24 noiembrie. L-a atacat pe tatăl în vârstă de 35 de ani cu o piatră până l-a ucis după care a ucise femeia de 30 de ani și fiul lor de numai patru luni, scrie Mirror.

Fiara cu chip de om a făcut sex cu trupul mamei timp de trei ore înainte de a o viola și pe copila de numai 10 ani.

Citește și Un bărbat care a încercat să violeze o fetița de 4 ani, a fost bătut și obligat să meargă gol pe străzi până la secția de poliție

Corpurile victimelor au fost găsite de poliție fără haine, iar atacatorul a fost arestat. După ce și-a recunoscut faptele monstrul a declarat că a luat un drog stimulant pentru a înfăptui crimele și s-ar fi filmat în timp ce înfăptuia ororrile

În India, sunt raportate în fiecare an aproape 40.000 de violuri, însă activiștii pentru drepturile omului susțin că în realitate, numărul acestora este mai mare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.