Un bărbat a răpit și violat fără milă o fetiță de doi ani: condamnat la moarte după nouă ani de proces

Un bărbat a răpit și violat fără milă o fetiță de doi ani: condamnat la moarte după nouă ani de proces

Bărbatul, cunoscut doar sub numele de Ravi, a răpit fetița și a agresat-o timp de cinci ore în Jalna în Maharashtra, va fi condamnat la moarte, a decis Curtea Supremă din India.

Îngrozitorul episod s-a întâmplat în martie 2012 în Jalna, în Maharashtra. Potrivit judecătorilor, bărbatul nu avea niciun control asupra dorințelor sale carnale depășind orice limită  doar pentru a-și satisface dorințele sexuale.

Un băiat de 12 ani și-a ucis prietena lui de joacă de 9 ani: „Mai întâi a abuzat de ea, apoi a strangulat-o”

Tatăl copilei a raportat dispariția fiicei sale de numai 2 ani. Autoritățile au găsit-o după cinci ore în stare de inconștiență în casa lui Ravi. Bărbatul și-a pus în aplicare un plan meticulos, bine gândit: a blocat ușa din exterior cu un lacăt făcând să creadă că nu este nimeni acasă și a intrat pe o fereastră deschisă în prealabil. Fetița a dus transportată de urgență la spital unde a murit după câteva minute , scrie Mirror

Au fost nevoie de nouă ani ca monstrul să fie condamnat

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.