Un bărbat a rămas blocat în timpul unui raport intim cu prietena fiicei sale

Teama de a fi descoperit de fiica sa a provocat o rigizire a mușchilor care i-a blocat  mai mult de trei ore până când au intervenit  medicii.

Un bărbat de 44 de ani s-a blocat în timpul unei relații cu o fată de 18 ani, o prietenă a fiicei sale. Episod unic s-a petrecut în Polonia iar după această întâmplare  postul local TVN publicat pe pagina de Facebook  o reconstrucție, realizată de un program dedicat cazurilor neobișnuite petrecute în spital al unui episod real.

Citește și Un bărbat și-a violat soția în somn de 300 de ori: condamnat

Identitățile protagoniștilor, precum și locația exactă nu au fost dezvăluite pentru a le proteja intimitatea. Cei doi aveau o relație de mai bine de un an când a avut loc ciudatul incident. Bărbatul, divorțat de multă vreme, a decis să ascundă acestă relație de fiica lui. Frica de a fi descoperit pare să fi fost cauza accidentului. Bărbatul și tânăra erau sub așternuturi când la un moment au avut impresia că  fiica acestuia a intrat în casă.  Frica a provocat o strângere bruscă și violentă a mușchilor fetei. După trei ore, cuplul a decis să ceară ajutor și să ceară intervenția unei ambulanțe. Pentru a le putea elibera, medicii le-au administrat atât  bărbatului și fetei un medicament pentru a permite mușchilor să se relaxeze.

Testele efectuate la spital au relevat faptul că incidentul a fost cauzat de spasmele musculare excesive ale tinerei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.