Un bărbat a murit la 25 de minute după ce a primit vaccinul: „Fără semne de reacție alergică”

Un bărbat a murit duminică dimineață la New York, la scurt timp după ce a primit vaccinul împotriva Covid. Potrivit autorităților locale, bărbatul, care avea 70 de ani, s-a prăbușit la pământ „când a ieșit din centrul de convenții Jacob Javits din Manhattan la doar 25 de minute după ce a primit vaccinul”, după cum a raportat comisarul pentru sănătate din statul New York, Howard Zucker .

Deși paramedicii au sosit repede, bărbatul a fost declarat mort într-un spital local la scurt. În prezent nu este clar dacă moartea bărbatului este legată de vaccin. Investigațiile efectuate de autoritățile sanitare sunt în curs de desfășurare.

Reacțiile adverse la vaccin sunt considerate extrem de rare.

Citește și De la Nestlé la Danone: niveluri ridicate de metale grele în mâncarea pentru bebeluși (vândute cu bună știință în SUA)

Aproape un milion de persoane au fost vaccinate până acum în New York. În Statele Unite, numărul zilnic de persoane vaccinate depășește cu mult numărul de infectați, în medie 1,3 milioane pe zi. Cel puțin 31.579.100 de de persoane au primit prima doză de vaccin , 9,6% din populație. Puțin peste 9.147.000 de americani au primit până în prezent ambele doze de vaccin, reprezentând 2,78% din populație.

Reacțiile adverse la vaccin sunt considerate extrem de rare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.