Un bărbat a murit după ce a tachinat prea mult un șapre cobra / VIDEO

Un așa -zis îmblânzitor de șerpi  a fost ucis după ce un șarpe cobra l-a mușcat de două ori în timpul unui spectacole dat pentru săteni. Bărbatul, pe nume Norjani, a prins reptila acum o săptămână și a ținut-o închisă în coliba sa de lemn pentru a fi folosită în medicina tradițională. El a scos-o afară pentru a-i arăta localnicilor din Kalimantanul de Vest, Indonezia, dar șarpele începuse să devină din ce în ce mai nervos, potrivit Metro

În videoclipul de mai jos se vede Norjani în timp ce tachina șarpele. La un moment dat șarpele și-a înfipt prima dată colții în mâna bărbatului care ca semn de pedeapsă a început să pleznească șarpele peste cap zâmbind. Apoi cobra l-a mușcat a doua oară pe bărbat dar el a continuat să zâmbească în timp ce își făcea performanța.

Citește și O femeie din Indonezia a fost găsită într-un hotel cu un bărbat: bicuită în public

La mai bine de două ore după spectacolul Norjani a început să se simtă rău și a fost dus la spital, unde medicii i-au făcut un anti-venin. Totuși, otrava cobrei se răspândise deja în tot corpul și a murit în acea seară.  Devastată, familia lui Norjani s-a răzbunat pe șarpe și i-au tăiat capul .

Sursa: Metro 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.