Un bărbat a locuit 3 luni în aeroportul din Chicago: „Îi era frică de Covid”

Un bărbat californian în vârstă de 36 de ani, Aditya Singh , a locuit timp de trei luni într-o zonă protejată a aeroportului internațional O’Hare din Chicago . Bărbatul s- ar fi justificat spunând că îi este prea frică de Covid-19 pentru a se întoarce la Los Angeles și a fost arestat sub acuzația de încălcare a unei zone restricționate a aeroportului și furt. .

Potrivit celor reconstituite de anchetatori, bărbatul a ajuns la Chicago cu un zbor din Los Angeles pe 19 octombrie. Aproape trei luni mai târziu, sâmbătă, 15 ianuarie, Singh a fost abordat de doi angajați ai United Airlines, care i-au cerut să se identifice. Bărbatul de 36 de ani a prezentat apoi un card de identificare aparținând unui manager de operațiuni aeroportuare, care fusese raportată pierdută pe 26 octombrie.

În acel moment, angajații United Airlines au alertat poliția și bărbatul a fost arestat

Singh, un șomer fără antecedente penale, ar fi găsit cardul de identitate la aeroport și a rămas acolo pentru că era „speriat de să se întoarcă acasă din cauza coronavirusului”, așa cum a raportat avocatul Kathleen Hagerty judecătoarei județului Cook Susana Ortiz. Alți pasageri îi dădeau de mâncare.

Citește și Un alt challenge idiot care circulă pe social: la numai 11 ani și-a pierdut picioarele sub roțile unui tren

“Incidentul este obiectul unei investigații, dar putem spune că acest domn nu a reprezentat un risc pentru siguranța aeroportului sau a publicului călător”, a declarat Departamentul de Aviație din Chicago într-un comunicat, care asigură:  ”Vom continua să lucrăm cu poliția pentru o investigație aprofundată asupra acestei probleme ”.

Rămâne întrebarea cu privire la modul în care a fost posibil ca Singh să trăiască nestingherit în aeroport timp de aproape trei luni, fără ca prezența lui să fie observată. Cauțiunea pentru eliberarea sa a fost stabilită la o mie de dolari. Dacă este capabil să o plătească, îi va fi totuși împiedicat să intre în aeroport.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://www.theguardian.com/world/2021/jan/18/man-found-living-in-chicago-airport-for-three-months-due-to-fear-of-covid

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.