Un bărbat a leșinat în timp ce era biciuit pentru încălcarea legii Sharia

Un bărbat a leșinat în timp ce era biciuit pentru încălcarea legii Sharia

Pedeapsa șocantă a avut loc joi, în timp ce un bărbatul de 22 de ani a fost luat pe sus de ofițerii  din Aceh, Indonezia, pentru a opri biciurea. Potrivit AFP, bărbatul a fost lovit de mai multe ori cu un bici în urma unei sentințe la 100 de lovituri pentru încălcarea Shariei .La un moment dat, bărbatul nu a mai rezistat durerii și a leșinat. După ce și-a pierdut cunoștința, bărbatului i-a acordat tratament medical, dar odată pus pe picioare biciuirile au continuat.

Bărbatul a fost găsit vinovat că a făcut sex cu o femeie în afara căsătoriei. Femeia a primit aceeași pedeapsă: 100 de lovituri de bici. Presa locală a raportat joi o altă femeie a fost biciuită într-un caz separat.

Citește și Migranți, naufragiu la câțiva kilometri de Mauritania: cel puțin 57 de morți

Executarea pedepsei bărbatului a avut loc în public în afara unei moschei.

Usman Hamid, directorul Amnesty International Indonesia, a declarat: „Faptul că două persoane au fost biciute astăzi până au căzut inconștiente,  în două cazuri separate, este o infracționalitate a autorităților care au lăsat ca acest lucru să scape de sub control .”El a mai adăugat că aceste pedepse  „crude, inumane și degradante” constituie o tortură și a invitat autoritățile din Aceh și Indonezia să le pună capăt.

„Aceasta este consecința pe care trebuie să o înfrunte pentru încălcarea legii”, a declarat un spectator. Potrivit presei locale peste 500 de persoane au participat la acest ”spectacol al ororii”  iar unii dintre ei chiar au strigat: ”Mai tare, mai tare!”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.