Un bărbat a încercat să-i scoată ochii iubitei sale pentru un” like” pus la fotografia unui prieten

 

Un culturist profesionist  și-a bătut prietena lăsând-o aproape moartă doar pentru că apus un ”like la fotografia unui prieten pe Facebook. După ce a lovit-o de mai multe ori în față, bărbatul a încercat să-i scoată ochii cu degetele, dar din fericire nu a reușit.

Profitând de neatenția bărbatului, fata a trimis  un mesaj unui alt prieten care a alertat imediat autoritățile.

Saba, femeia iraniană condamnată la 24 de ani de închisoare pentru că și-a dat jos voalul

Danny Bridges, de 35 de ani a fost arestat și  s-a dovedit a fi un bătăuș serial cu femeile.  Polițiștii au intrat cu forța în apartamentul cuplului și au găsit-o pe fată plină de vânătăi și de sânge.  “Îmi amintesc pumnii, apoi mi-a băgat degetele în ochi ca și cum ar fi să mi scoată . Mi-a fost frică să am mor”, a declarat tânăra agenților.

Evenimentele au avut loc în noiembrie anul trecut, dar numai în aceste zile a început procesul.  În instanță  fata de frică a refuzat să spună adevărul explicându-i judecătorului că s-a lovit după ce a căzut de pe o scară, apoi că s-a lovit de o masă, apoi a aluncat pe un covor în baie și s-a lovit  cu  capul de toaletă….

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.