Un bărbat a încercat să găsească o fată pe Dark Web: ”Vreau să o violez, să o ucid și să o mănânc , câți ani are fata ta?”

Alexander Barter în vârstă de 23 de ani, a fost descoperit de un agent sub acoperire după ce a postat pe Dark Web un anunț pentru  a-și îndeplini visele depravate de sacrificarea unui copil și canibalism.

El a scris: „Aș dori să încerc necrofilia și canibalismul și să văd cum se simte când iei o viață. Dacă ai fi dispus să mă lași să te omor, te afli în SUA (de preferință în sud) și poți călători cu mașina, contactează-mă”, scrie The Sun 

Un agent sub acoperire a intrat în contact cu Barter și și-au schimbat mesaje prin mailuri aproximativ 10 zile. Agentul i-a spus că are o fiice de 13 ani  și că ar fi dispus să i-o dea pentru a-și satisface dorințele perverse. Apoi a făcut un plan pentru a ademeni fetița imaginară într-un hotel unde potrivit criminalului ar fi ucis-o, a făcut sex cu cadavrul ei și ar fi mâncat din trupul lei.

Citește și Incest: Verișori de primul grad se căsătoresc și așteaptă un copil. Acum riscă să ajungă după gratii

FBI-ul l-a arestat în drum spre întâlnirea în hotel dintr-o mică comună din Texas,  Joaquin. Monstrul avea o geantă în care se aflau cu un cuțit, o pungă de gunoi, un telefon și tabletă. Procurorul Joseph Brown a spus: „Acestea sunt cazurile care ne amintesc că diavolul există”

Alexander Barter își va petrece cel puțin 20 de ani în spatele gratiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.