Un barbat a fost ucis de un cassowary, cea mai periculoasa pasare din lume

Un barbat a fost ucis de un cassowary, cea mai periculoasa pasare din lume

În Florida, un om al cărui nume nu a fost dezvăluit a fost ucis de un cassowary, o pasăre mare , originară din Australia și Noua Guinee, considerată cea mai periculoasă pasăre din lume, potrivit știrilor din presă locală. Omul a fost atacat de animalul din ferma sa, unde are o crescătorie de cassowary . Crescătoriile de cassowary sunt populare  printre colecționarii de păsări exotice, au declarat autoritățile din Alachua, publicației “Gainesville Sun”.

 

Omul a fost salvat și dus la spital unde a murit.

 

Cassowary, este rudă cu emu australian și este a doua pasăre din lume ca și greutate după struț. Potrivit site-ului Zoo din San Diego, cassowary este considerat “pe bună dreptate cea mai periculoasă pasăre din lume”. Aceste păsări se ”poat lauda” cu o gheare asemănătoare unui pumnal având o lungime de peste 10 centimetri.

 

Te-ar putea interesa și Sta prea multe ore pe internet, de furia sotiei barbatul se inchide in baie. Salvat de agenti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.