Un bărbat a fost masacrat de un cuplu pentru că a furat din frigider o bucată de brânză care aparținea colegului de cameră

Bietul Paul Ryder , un bărbat de 62 de ani, a fost acuzat de colegul de cameră că a luat din frigider o bucată de brânză care nu-i aparținea. Bărbatul a negat că a mâncat brânza și acuzatorul său a apelat la Thorpes , un cuplu de prieteni care au trebuit să-i dea o învâțătură de minte  să nu se mai atingă de lucrurile altor persoane. Doar ideea că cineva și-ar putea chema prietenii pentru a-l face pe ”hoț” să  plătească   pentru o chestiune atât de frivolă pare absurd , dar ceea ce se întâmplă mai departe este mai mult.

Cei doi, Michelle și Gary , au ajuns în apartament după ce au primit un apel de la prietena lor. L-au lăsat pe Paul să deschidă ușa și fără să deschidă nici gura, l-au apucat și l-au târât într-o cameră   Aici au început să-l bată: Michelle i-a zdrobit fața cu o asemenea violență încât să-i lase amprenta cizmei . Apoi a început o luptă între Thorpe și Ryder, în care atacatorul a avut parte de cei mai rău. Bărbatul s-a salvat fugind pe fereastră și bătând la ușa unui vecin cerând  ajutor.

Citește și Australia este atât de fierbinte încât un bărbat și-a gătit o bucată de carne în mașina / VIDEO

După ce a chemat poliția și i-a izgonit pe atacatori, vecinul a depus mărturie în favoarea bărbatului. Agenții au cerut o ambulanță pentru a trata rănile victimei după care a făcut o plângere împotriva atacatorilor. În ultimele ore a avut loc procesul împotriva Thorpes în care a fost condamnată o pedeapsă de 16 luni de închisoare pentru răni agravate și agresiune. Judecătorul pronunțând sentința le-a spus inculpaților: „Toate acestea pentru o bucată de brânză?”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.