Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a fost muşcat de un şarpe cu clopoţei pe care tocmai îl decapitase

Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a fost muşcat de un şarpe cu clopoţei pe care tocmai îl decapitase

Incidentul s-a petrecut chiar în curtea casei bărbatului, din Texas. Când bărbatul a încercat să ia reptila moartă şi să o ducă la gunoi, capul fără trup l-a muşcat. Din cauza veninului puternic, bărbatul a început imediat să aibă convulsii, a spus soţia acestuia.

La spital, bărbatul a primit 26 de doze de antidot, când pentru o muşcătură normală de şarpe cu clopoţei sunt suficiente doar două. Bărbatul a supravieţuit, dar va avea pentru restul vieţii probleme cu rinichii.

Şerpii cu clopoţei păstrează reflexul de a muşca ore întregi după deces.

Te-ar putea interesa și V-ați întrebat vreodată de ce copiii cerșetorilor dorm așa de mult?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.