Un bărbat a fost incendiat în urma unui scandal pe străzile din Hong Kong

În timpul ciocnirilor violente din Hong Kong, un bărbat a fost incendiat după o discuție cu pro-democrația și protestatarii poliției. Acum este în stare critică cu arsuri de gradul doi pe 28% din corp între brațe și piept.

Oficialii mexicani au descoperit 58 de cadavre îngropate într-o groapă la sud de granița cu Arizona

Conform unei reconstrucții a rețelei Rthk, bărbatul a acuzat unii activiști că sunt „britanici” și nu chinezi. O altă persoană i-ar fi turnat lichid inflamabil și apoi l-a aprins cu o brichetă.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.