Un bărbat a fost ars de viu de săteni după ce a violat o tânără de 17 ani cu handicap

Un bărbat a fost ars de viu de săteni după ce a violat o tânără de 17 ani cu handicap

O anchetă este în curs de desfășurare după ce au fost găsite rămășițele carbonizate ale unui bărbat de 39 de ani, acuzat că ar fi violat o tânără de 17 ani cu handicap. S-a întâmplat într-un sat din Limpopo, Africa de Sud

Presa locală relatează că sătenii l-au acuzat pe bărbat că a violat tânăra de 17 ani, în timp ce acesta strângea  lemne de foc. Purtătorul de cuvânt al poliției, fata era împreună cu un alt grup de femei a fost cu un grup de femei când bărbatul s-a apropiat de ele. Femeile s-au speriat și au fugit lăsând-o pradă pe tânăra cu handicap.

O femeie și-a incendiat soțul după ce a aflat că a abuzat de fiica ei de 7 ani

Suspectul a fost oprit de localnicii înfuriați pentru a „discuta problema” înainte de a-l ataca și a-l incendia, scrie Sowetan Live .

A incendiat și ucis bărbatul care i-a violat fiica de 13 ani: mama condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare

Comisarul de poliție Limpopo, a cerut comunităților să respecte legea în loc să-și facă singuri dreptate. El a avertizat: „Cei care mai participă la aceste acte barbare vor fi pedepsiți aspru și fără compromisuri”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.