Un bărbat a fost arestat în Madrid pentru că a filmat sub fuste 555 de femei

La Madrid, un bărbat a fost arestat cu acuzația că a filmat 555 de femei  sub fuste (făcând „upskirt”, așa cum se spune în engleză) și că a difuzat  videoclipuri online. Bărbatul este un columbian de 53 de ani și a realizat videoclipuri folosind un smartphone ascuns într-un rucsac. Poliția spaniolă spune că în urma perchieziției în apartamentul bărbatului sau descoperit cel puțin 283 de videoclipuri încărcate pe site-uri pornografice, unde au fost văzute de milioane de ori.

Înfiorător ! Un băiat a violat copiii familiei care l-au adoptat: ”Nimeni nu ne-a avertizat”

În Spania, realizarea videoclipurilor „upskirt” este considerată un abuz sexual, iar cei care o comit riscă să fie condamnați la închisoare. Multe dintre femeile filmate,  unele dintre el minore, au fost filmate într-un metro din Madrid.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.