Un bărbat a fost arestat în China pentru că a furat o lebădă neagră și a făcut ciorbă din ea

Bărbatul, cunoscut sub numele de familie Wu, a fost surprins de telecamerele de supraveghere lovind pasărea cu un băț după car e apus- o într-o pungă și a aplecat acasă. Când poliția a intrat în casă, au găsit lebăda, sau ceea ce a mai rămas din ea într-un oală.

În parcul, care se află în Jinhua, estul Chinei, se aflau patru lebede negre de aproape patru ani, dar pe 29 aprilie, un muncitor a raportat poliției că una dintre păsări lipsea.

O tânără din Bulgaria vrea să aibă cele mai mari buze din lume: și-a făcut cea de-a 20-a injecție

Potrivit  Mail Online, bărbatul a spus polițiștilor că a ucis lebăda deoarece l-a atacat și ciupit, practic a fost ”legitimă apărare” , adăugând că:   „Carnea de lebădă neagră nu e gustoasă, dar miroase foarte bine”. Nu se știe dacă se va confrunta cu vreo acuzație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.